Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-gratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, Wat ben jij goed zeg. Ze ziet alles heel goed. Dingen die ze niet kon weten vertelt ze. Bedankt voor ons leuke gesprek. Ik bel je zeker weer terug. Een aanrader.




Ervaring van MM met paragnost Louisa   Ervaring van MM met paragnost Louisa   Ervaring van MM geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je zag op je ogen dat ik er langs moest gaan omdat de persoon in kwestie naar huis ging en ja hoor ik kwam aan en die persoon stond letterlijk op het punt om te vertrekken in de hal,heel knap gezien hoe gedetailleerd je het op je ogen zag was wel echt knap.de inhoud en tijd klopte weer. Dank je wel en het vervolg hoor je nog. P.S. de persoon in kwestie was inderdaad weer erg chaotisch en niet zo,n beetje ook haha.




Ervaring van Chaotische met paragnost Louisa   Ervaring van Chaotische met paragnost Louisa   Ervaring van Chaotische geplaatst op 21 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Als ik het woordje angst zeg dan weet je wel wie ik ben, ze zat er direct op zonder informatie, wat is ze goed amaai, klaar en duidelijk zoals het is.




Ervaring van VROUWTJE met paragnost Louisa   Ervaring van VROUWTJE met paragnost Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 21 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, Wat ben jij goed zeg. Ze ziet alles heel goed. Dingen die ze niet kon weten vertelt ze. Bedankt voor ons leuke gesprek. Ik bel je zeker weer terug. Een aanrader.




Ervaring van MM met paragnost Louisa   Ervaring van MM met paragnost Louisa   Ervaring van MM geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Wat een medium, duizend sterren waard. Een warme verhelderende lieve dame die vele beelden kan waarnemen en perfect op iemand kan invoelen, top top. Ik,sta er echt versteld van. Vragen, een luisterend oor bel haar, ze zal je zeer zeker verhelderende antwoorden geven. Voor mij alvast een betere op de lijn. Bedankt louisa x.




Ervaring van Carine met paragnost Louisa   Ervaring van Carine met paragnost Louisa   Ervaring van Carine geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Top medium. Zonder hulpmiddelen komt Louisa to the point. Direct kan zij duiden waar de schoen wringt. Terwijl zij toelicht worden er meer details duidelijk. Wat zij niet kan zien is zij eerlijk en duidelijk over, maar alles daarom heen is zo haarscherp dat het geheel je uitstekende duidelijkheid geeft. Ik belde haar omdat mijn oma Louisa heette, en warempel ik trof de wijsheid van mijn grootmoeder. Chapeau Louisa.




Ervaring van Jan met paragnost Louisa   Ervaring van Jan met paragnost Louisa   Ervaring van Jan geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, wat een geweldige medium bent u.
Alles wat u had voorspeld is uitgekomen, ik kan niet wachten voor wat nog moet komen. Ik raad iedereen om u te bellen. U ben lief en eerlijk en u draait niet om de waarheid te vertellen. U ben een echte topper.
Tot snel weer.
Liefs, Sahira.




Ervaring van Sahira met paragnost Louisa   Ervaring van Sahira met paragnost Louisa   Ervaring van Sahira geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Bedankt Louisa voor het telefoongesprek, alles is uitgekomen. Ongelofelijk hoe jij dat doet, je bent direct mee met de vragen die ik stel klaar en duidelijke antwoorden. Dank u wel.




Ervaring van Marijke met paragnost Louisa   Ervaring van Marijke met paragnost Louisa   Ervaring van Marijke geplaatst op 15 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, wat ben jij een leuke en lieve vrouw. Heb je nu een aantal keer gesproken en je weet mij ook steeds gerust te stellen. Echt een aanwinst op de lijn. Je had gezegd dat alles goed zou komen en dat ik mee zou gaan naar de bruiloft. Inmiddels heb ik je laten weten dat het een geweldig weekend was met hem. Nu hopen dat die ex een toontje lager gaat zingen en de rust zal wederkeren. Liefs.




Ervaring van E met paragnost Louisa   Ervaring van E met paragnost Louisa   Ervaring van E geplaatst op 13 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Nog nooit zo een bijzondere reading gehad als die van Louisa.
Deze lieve, en oprechte vrouw maakte contact met een hele belangrijke dierbare van mij en heeft me met behulp van deze persoon aan Louisa zelf waarheden verteld die niemand kan weten.
Lieve Louisa, je hebt me een ongelofelijke stoot positiviteit en energie gegeven en geloof zeker dat hetgeen je me verteld hebt ook gaat gebeuren.
Ik ga je zeker weer bellen.
Liefs, Anoniem.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je hebt het heel goed gezien. Niet alleen de manier waarop het ging maar ook het tijdstip wat je dit keer duidelijk doorkreeg. De persoon in kwestie had je beschreven en het klopte echt helemaal. Het ging precies zoals je had gezegd. Dus knap gezien van je hoor.




Ervaring van Chaotische met paragnost Louisa   Ervaring van Chaotische met paragnost Louisa   Ervaring van Chaotische geplaatst op 9 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve louisa wat geweldig wat jij ziet. Inderdaad na een zwaar jaar zijn wij uit de jeugdzorg en andere instanties. Ik heb jou vele malen gebeld en je bleef wat je ogen zagen en je gaf ons daarmee zoveel vertrouwen. Ook met werk, alles is uitgekomen. Dank voor alles, Surinaams poppetje.




Ervaring van Surinamer met paragnost Louisa   Ervaring van Surinamer met paragnost Louisa   Ervaring van Surinamer geplaatst op 8 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Absoluut de beste. Spreek haar al geruime tijd, ze is super lief en haar voorspellingen komen uit.




Ervaring van Steef met paragnost Louisa   Ervaring van Steef met paragnost Louisa   Ervaring van Steef geplaatst op 7 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ik was super tevreden ze wist alles over de personen in mijn leven ik hoefde soms zelfs geen vragen te stellen Wauw meer dan 10 sterren waard een aanwinst op de lijn ze is geweldig.




Ervaring van rita met paragnost Louisa   Ervaring van rita met paragnost Louisa   Ervaring van rita geplaatst op 7 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  bedankt lieve lieve louisa. je hebt me deze morgen weer helemaal in mijn kracht gezet. Echt waar, wat ben jij bijzonder zeg. Je reikt aan wat nodig is, zodat ik verder kan. Ik ga alleen nog jou bellen, maar zo weinig mogelijk want ik moet het uit mezelf halen, maar af en toe, als het nodig is, bel ik je. Jij bent echt echt top, dank. Het meisje dat naar Afrika gaat met de jongeren man.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, wij hebben elkaar vanochtend voor het eerst gesproken en wat ben ik toch blij u gesproken te hebben. U kon mij alles zo haarfijn vertellen en kreeg ik mijn nodige bevestiging om verder te kunnen gaan. Daarnaast heeft u mij bijzondere inzichten kunnen geven om in mezelf meer te kunnen gaan verdiepen en wat mooi dat u boodschappen doorkrijgt van overledenen. Ik ben u echt van harte dankbaar. Het gesprek met u was zo fijn. U bent echt geweldig en een echte aanwinst op deze lijn




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa,
Vanaf de eerste minuut voelde ik mij goed bij jou, op al mijn vragen een antwoord, je zal versteld staan wat Louisa weet zonder te veel te vragen, ze geeft je steun, ze wacht niet lang om een antwoord te geven, heel tevreden met haar. Heel goed, hoef geen informatie te geven.
Jij wist mijn nieuwe woning heel gedetailleerd te omschrijven echt bizar. Hoe jij dit wist.
Ze verdiend meer dan 10 sterren. Topper.




Ervaring van Fleur met paragnost Louisa   Ervaring van Fleur met paragnost Louisa   Ervaring van Fleur geplaatst op 30 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Wauw Louisa u bent echt goed. Ik belde over een mans persoon, tijdens het gesprek vroeg u mij totaal iets anders. Dat eigenlijk het antwoord was op een vraag dat ik een paar dagen eerder aan het Universum vroeg. Toen ik u vroeg waarom vraagt u mij dat? U zei ik krijgt steeds dat te horen. En het blijkt mijn antwoord te zijn. Echt TOP. Ik werd gewoon heel erg blij door dat antwoord. Zo zie je hoe goed een medium is, je belt voor iets en krijgt iets te horen waarvoor je niet eens belde. Dank u wel, ik waardeer u enorm.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Wauw, wat een fantastische consulten geef jij. Je legt geen kaarten, maar jij ziet en hebt contact met overleden mensen. Je krijgt beelden door en wist alles wat speelde in mijn leven haarfijn te vertellen. Ook naar de toekomst toe heb je voorspellingen gedaan die (al) zijn uitgekomen. Echt een topper op deze lijn en een aanrader.




Ervaring van K met paragnost Louisa   Ervaring van K met paragnost Louisa   Ervaring van K geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Wow wow wow, ik vind het het super knap wat Louisa weet, voelt en ziet. Klopt allemaal. Ongelofelijk. Dankjewel Louisa voor je mooie reading. Wat een mooie gave heb je en je hebt mij daarmee ontzettend veel inzichten gegeven. Ik vertrouw in jouw voorspellingen.
Tot snel X.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je was goed. Alles klopte. Dank je wel.




Ervaring van Vrouw met paragnost Louisa   Ervaring van Vrouw met paragnost Louisa   Ervaring van Vrouw geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa
Bedankt voor een heel fijn consult.
Ben helemaal versteld wat je allemaal weet tot in detail. Alles klopt als een bus.
Je bent een kanjer. Ik vertrouw zeker op de voorspellingen die gaan komen.
Super ongelofelijk. wat n gave heb je.
Tot Bellens
.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve louisa, wat wist jij veel te vertellen. Ook bepaalde dingen wat niemand over mij weet. Heel bijzonder.
Ook een hele fijne vrouw om mee te praten en om je gevoelens te delen.

Nogmaals bedankt en veel liefs.




Ervaring van Alies met paragnost Louisa   Ervaring van Alies met paragnost Louisa   Ervaring van Alies geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa wat goed zonder dingen te vertellen wist jij juist veel te vertellen van mn stoel geblazen .




Ervaring van Ashley met paragnost Louisa   Ervaring van Ashley met paragnost Louisa   Ervaring van Ashley geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  He Louisa, fijn dat je online werkt.
Alles wat je voorspelt hebt is uitgekomen.
Ik ben zo blij verrast en ontzettend blij met je.
Ik weet je te vinden wanneer ik jou nodig heb.
Je bent meer dan 1000 sterren waard.
Ga zo door.

Liefs bas.




Ervaring van Sebas met paragnost Louisa   Ervaring van Sebas met paragnost Louisa   Ervaring van Sebas geplaatst op 7 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-gratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnost-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden