Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-gratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Marya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve Marya, ik bel je al een behoorlijke tijd en tot nu toe is alles uitgekomen wat je vertelt. Of het nu prive is of werkgerelateerde zaken. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Ze is zeer kort maar duidelijk ik hoop dat het mag uitkomen . Ik bel zeker terug als het uitkomt.




Ervaring van Maggy met paragnost Marya   Ervaring van Maggy met paragnost Marya   Ervaring van Maggy geplaatst op 16 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Marya luistert altijd met veel geduld en liefde . Heeft mij zojuist weer moed gegeven en goede richtlijnen, ze is een heel lieve vrouw en wat ze zegt komt ook uit. Een grote merci van H.Bel je zeker nog.




Ervaring van Hedwige met paragnost Marya   Ervaring van Hedwige met paragnost Marya   Ervaring van Hedwige geplaatst op 14 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Dag Marya.

Bedankt voor het fijne consult.
Je bent een top luisterend oor en een aangename vrouw.




Ervaring van Lieve met paragnost Marya   Ervaring van Lieve met paragnost Marya   Ervaring van Lieve geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve Marya, dank je wel voor het fijne consult. Grooten Keten is een dorpje aan de kust in de gemeente Schagen. Geweldig. Ik hou je op de hoogte. Liefs Patricia.




Ervaring van Patricia met paragnost Marya   Ervaring van Patricia met paragnost Marya   Ervaring van Patricia geplaatst op 9 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve Marya,

Je voorspelling is weer uitgekomen. Ik heb inderdaad de baan gekregen. Ik bel jou al een behoorlijke tijd en alles wat je zegt komt uit. Je bent onmisbaar geworden voor ons. Lieve groetjes.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Hoi Lieve Marya,

Ik bedank je bij deze uit de grond van mijn hart. Je hebt me geholpen bij een hele moeilijke periode uit mijn leven. Jij hebt mij geleid toen ik geen uitweg zag uit de situatie met mijn zoon. Alles wat je voorspelde kwam ook uit, ook de tijd die je aangaf is uit gekomen. Jouw inzichten bleken waarheid te zijn dus jou zal ik blijven bellen voor begeleiding en advies. Dikke knuffel en ga vooral door met wat je doet want jij bent 1 van de beste.




Ervaring van Hak. met paragnost Marya   Ervaring van Hak. met paragnost Marya   Ervaring van Hak. geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Kort gesprek. Een vastberaden medium die weinig woorden nodig heeft en je kordaat advies geeft. Echte pro.




Ervaring van J. met paragnost Marya   Ervaring van J. met paragnost Marya   Ervaring van J. geplaatst op 26 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Marya haar voorspelling is uitgekomen. De zitting is positief voor mij verlopen. Top.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Dankjewel voor het geven van hoop. Jij weet hoe ik me voel. Ik hou je op de hoogte. Liefs i.




Ervaring van I met paragnost Marya   Ervaring van I met paragnost Marya   Ervaring van I geplaatst op 30 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Dit is zo een lieve en warme vrouw met een enorme zachte stem. Ze zegt waar het op staat en draait niet rond de pot. Ik heb net een aangenaam gesprek met haar gehad, ze haalt meteen de punten boven waar het probleem ligt en kan je ook de goede raad geven wat te doen. Bedankt Marya want dit gesprek in de voor mij moeilijke tijd heeft me enorm goed gedaan en terug kracht gegeven. Nu is het enkel nog wachten tot de voorspelling uitkomt. Je hoort nog van me groeten Patrik.




Ervaring van patrik met paragnost Marya   Ervaring van patrik met paragnost Marya   Ervaring van patrik geplaatst op 24 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Marya is voor mij een hele grote steun. Ik bel heel vaak over hetzelfde onderwerp en ze blijft me gerust stellen en een voorspelling is ook uitgekomen. Voor de meest verwarrende situaties heeft zij een heldere verklaring. Echt heel fijn om mee te praten ook omdat ze haar gesprekken kort en duidelijk houdt.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Hoi Marya, ik plaats niet zo snel een reactie maar als ik dat doe ben je ook goed. Mijn ervaring is dat je mensen niet onnodig aan de lijn houdt, bent duidelijk en eerlijk in je toekomstvoorspellingen. Dank voor die keren dat ik je om raad en advies vroeg. Top.




Ervaring van Marieke met paragnost Marya   Ervaring van Marieke met paragnost Marya   Ervaring van Marieke geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve Marya,
Ik bel je een tijdje over iemand op wie ik stapelgek ben en je zei steeds dat komt wel richting het voorjaar. En het is uitgekomen. Afgelopen week ben ik elke dag gebeld of geappt en volgende week spreken we af. Dank je wel voor je luisterend oor.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve dame ik heb je net gesproken en net als altijd je voelt alles heel goed aan. Je kan zo veel vertellen zonder informatie.
Je bent zeker 10 sterren waard.
Bedankt xxx en tot gauw weer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve Marya. Ik heb je nu een paar keer gesproken, net ook, en iedere keer blijf je bij je standpunt. Je bent meer dan een medium, begripvol, liefdevol en rustig. Een grote steun in mijn donkere dagen. Je beantwoord niet enkel mijn vraag, je biedt zoveel meer. Je zweeft nooit, je bent kort en krachtig. Een grote aanwinst voor deze lijn.

Warme groet lieverd.




Ervaring van Sey met paragnost Marya   Ervaring van Sey met paragnost Marya   Ervaring van Sey geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Topper van een vrouw. Eerlijk, oprecht en duidelijk.
Liefs SS.




Ervaring van SS met paragnost Marya   Ervaring van SS met paragnost Marya   Ervaring van SS geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve Marya, ik wil je zo ontzettend bedanken dat je mij elke keer weer kracht geeft. Je bent een geweldig mens. Je ziet de dingen goed zuiver en heel nuchter. Je bent een topper. Ik kijk uit naar je voorspelling

Dikke knuffel Y.




Ervaring van Yas met paragnost Marya   Ervaring van Yas met paragnost Marya   Ervaring van Yas geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Bedankt voor je mooi reading.
Liefs, B.




Ervaring van Brenda met paragnost Marya   Ervaring van Brenda met paragnost Marya   Ervaring van Brenda geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Jeetje, hoe goed ben jij.
Ik had je net aan de lijn, binnen de 2u is je voorspelling uitgekomen ivm M. Wat je zei Is terecht. Ik kijk uit naar de rest van je voorspellingen die je al gedaan hebt.

Dank je wel.
Liefs E.
.




Ervaring van E met paragnost Marya   Ervaring van E met paragnost Marya   Ervaring van E geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Wat een zuiver medium, heb haar 2 keer gesproken haar voorspellingen zijn in heel korte tijd uitgekomen. Soms dezelfde dag of de volgende dag. Zij kan heel goed invoelen op situaties en ook heel goed in tijd. Ik zou haar een ieder aanraden een hele goed medium.

Mar.




Ervaring van M. met paragnost Marya   Ervaring van M. met paragnost Marya   Ervaring van M. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Heeee diva, Thank you for listening and for just being real. Stay fabulous.




Ervaring van You know who met paragnost Marya   Ervaring van You know who met paragnost Marya   Ervaring van You know who geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Ik heb Marya al best vaak gesproken en iedere keer zet zij mij terug in mijn kracht. Het is een hele lieve eerlijke oprechte vrouw die geen nonsens verteld. Ik heb alle vertrouwen in haar inzichten en voorspellingen. Tot gauw weer lieve vrouw. Liefs, FF .




Ervaring van FF met paragnost Marya   Ervaring van FF met paragnost Marya   Ervaring van FF geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Heel fijne vrouw om me te praten en stelt je meteen gerust. Is heel eerlijk en oprecht hoe de zaken gaan lopen.




Ervaring van T met paragnost Marya   Ervaring van T met paragnost Marya   Ervaring van T geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Dankjewel lieve Marya, ik heb je gisteren en vandaag gesproken. Je bent duidelijk in wat je doorkrijgt. En hierin ben je kort en krachtig. Je houdt mensen niet langer aan de telefoon dan nodig. Je geeft zo mooi vertrouwen. Je bent goed.

Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Marya   Ervaring van Karin met paragnost Marya   Ervaring van Karin geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Hallo Marya, wat een inspirerend gesprek. Je gaf me echt een boost. Bedankt. Stay fabulous, diva.




Ervaring van Medley met paragnost Marya   Ervaring van Medley met paragnost Marya   Ervaring van Medley geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve Marya,
Wat was het fijn om u te spreken.
U gaf mij een stuk rust en vertrouwen en ik wil u daar ontzettend voor bedanken. U zag dingen in de kaarten die klopte. Heel erg bedankt voor het mooie consult.
Liefs,
Viktoria.




Ervaring van Viktoria met paragnost Marya   Ervaring van Viktoria met paragnost Marya   Ervaring van Viktoria geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Marya stelt me gerust en geeft me weer dat vertrouwen om niet op te geven. Snelle uitleg en altijd verhelderend. 1 van de beste op deze lijn. X.




Ervaring van tz dame met paragnost Marya   Ervaring van tz dame met paragnost Marya   Ervaring van tz dame geplaatst op 4 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Dank je wel Marya, jouw voorspelling klopt, hij is terug gekomen. Ook jouw adviezen en sturing op werkgebied hebben mij enorm geholpen om mij te focussen op wat goed is voor mij.




Ervaring van M met paragnost Marya   Ervaring van M met paragnost Marya   Ervaring van M geplaatst op 3 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Ik vind Maya zeer helder en aangenaam. Ik kreeg snel duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Ze voelt heel goed aan wat je verbinding is met een bepaald persoon. Ik bel je zeker nog eens.

Stier.




Ervaring van Enya met paragnost Marya   Ervaring van Enya met paragnost Marya   Ervaring van Enya geplaatst op 30 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  lieve marya, ik heb je daarstraks aan de lijn gehad , wat goed ben je, zo zuiver en zo oprecht, de nagel op de kop, een lieve super warme vrouw die alles zo goed aanvoelt, petje af en bellen maar, ze is het waard , zeker 10 sterren, een echte aanrader. liefs carine.




Ervaring van carine nijs met paragnost Marya   Ervaring van carine nijs met paragnost Marya   Ervaring van carine nijs geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Vandaag heb ik Marya gesproken. Zij is heel helder, duidelijk en eerlijk in haar bevindingen. Zo kon zij heel goed een persoon omschrijven met wie ik werk. Ze kon ook goed aanvoelen hoe ik mij voel in bepaalde relaties tot anderen.
DANK Marya, ik zal je gauw weer bellen. Anisa.




Ervaring van Anisa met paragnost Marya   Ervaring van Anisa met paragnost Marya   Ervaring van Anisa geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve Marya, hartelijk dank voor het super mooie gesprek en antwoordden op mijn vragen. Uw bevestiging is een hele opluchting voor mij. U hoort mij heel gauw. Want nu wachten op. hahaha. Heel veel liefs .




Ervaring van Orchidee met paragnost Marya   Ervaring van Orchidee met paragnost Marya   Ervaring van Orchidee geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Zojuist Marya voor het eerst gesproken, was een heel fijn gesprek. Ontzettend lieve vrouw die eerlijk en oprecht is. Ik zal meteen met jouw tips aan de slag gaan. Ik bel je zeker nog eens terug. Liefs, F die warme vrouw net als jij.




Ervaring van FF met paragnost Marya   Ervaring van FF met paragnost Marya   Ervaring van FF geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Wat een onwijs lieve en leuke vrouw dit. Heerlijk gesprek gehad met haar en rake inzichten en antwoorden gekregen, ze heeft me enorm gerustgesteld.




Ervaring van D. met paragnost Marya   Ervaring van D. met paragnost Marya   Ervaring van D. geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-gratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnost-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden