Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-gratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Beste Yuorah,

Ik heb je gesproken. Je bent zo integer en legt alles heel goed uit. Ik blijf geloven en vertrouwen. Heel heel erg bedankt voor je positieve energie. Liefs.




Ervaring van Thea met paragnost Yuorah   Ervaring van Thea met paragnost Yuorah   Ervaring van Thea geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je bent een topper, veel liefs Nina.




Ervaring van Nina met paragnost Lola   Ervaring van Nina met paragnost Lola   Ervaring van Nina geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny, wauw. Alleen maar superlatieven. Ze wist alles tot in de kleinste details te vertellen. Ze benoemde zelfs letters uit de namen van de personen over wie ik een vraag had. Ze beschreef de personen alsof ze ze kent.
Een oprechte en lieve vrouw met zeer uitzonderlijke gaven.
Naast haar inzichten en voorspellingen, gaf ze me ook de kracht om te vertrouwen.

Een absolute aanrader voor iedereen die een oprecht en waarheidsgetrouw antwoord wilt.
Zelfs voor wie zeer nuchter is en misschien sceptisch op zoek is naar een goed medium.

Bedankt lieve Desteny.

Italie.




Ervaring van Italie met paragnost Desteny   Ervaring van Italie met paragnost Desteny   Ervaring van Italie geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Dank voor het fijne gesprek en de duidelijkheid.




Ervaring van verginia met paragnost Angel Felice   Ervaring van verginia met paragnost Angel Felice   Ervaring van verginia geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Mari Elena is een zeer zuiver invoelend medium zonder mening of oordeel. Haar voorspellingen zijn zuiver en eerlijk. Zij kan zoveel meer dan er bij haar beschrijving staat. Ik ben enorm door haar geholpen om situaties te begrijpen en te accepteren. Haar voorspellingen zijn uitgekomen en door haar hulp ben ik er goed uitgekomen. Een dikke tien met een griffel en een virtuele hug. XXX.




Ervaring van Anoniem met paragnost Mari Elena   Ervaring van Anoniem met paragnost Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Ontzettend bizar en bijzonder consult met Isha. Ze noemde een woonplaats op waar ik 3 jaar lang heb gewoond. Ik had een vraag wat betreft werk en het was al met al ontzettend bijzonder. Ik laat het je weten als ik die job binnen heb. Wat ben je goed.




Ervaring van S. met paragnost Isha   Ervaring van S. met paragnost Isha   Ervaring van S. geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Anke kan heel goed invoelen op mensen. Het klopt tot nu toe altijd.




Ervaring van anoniem met paragnost Anke   Ervaring van anoniem met paragnost Anke   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke,
Al sinds de nazomer zei je me in elk gesprek dat ik veel geld zou ontvangen. Ook toen ik zei dat ik het niet meer geloofde zei je heel duidelijk dat het voor me lag, ik erachteraan moest gaan en het dan naar me toe zou komen. Ik heb het gevonden, werk van gemaakt en begin november ontvangen. Ik ben je zo dankbaar dat je me erop bleef wijzen, anders had ik het laten gaan. Je bent een topper. Liefs.




Ervaring van Boogschutter zuster met paragnost Nellekke   Ervaring van Boogschutter zuster met paragnost Nellekke   Ervaring van Boogschutter zuster geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa

Ik ga niet mijn gebeurtenis hier vertellen maar dat weten jij en ik wel. Ik kan alleen vertellen wat voor geweldig medium je bent. Keer op keer komt het uit wat jij zegt. Dit breng jij net veel liefde en respect omdat voor jou ook niet altijd makkelijk is deze boodschap te brengen. Dankbaar ben ik voor wat jij mij gebracht hebt. Ik ken geen beter medium. Veel liefs Belinda .




Ervaring van Belinda met paragnost Louisa   Ervaring van Belinda met paragnost Louisa   Ervaring van Belinda geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  De beste medium op deze site. Ik weet dat tijd moeilijk is en dat situaties vertraging kunnen oplopen maar uw voorspellingen blijven uitkomen, na dagen, weken, maanden en zelfs jaren schat. U bent mijn kanjer, ons topper allertijden. Ik kan u niet genoeg bedanken en u bent heel bijzonder en oprecht zuiver. Waren er maar meer zoals u, daar kunnen we nog veel van leren. Gunter weet war hij het over heeft, ik raad hem zeer zeker aan en je zal er geen spijt van krijgen heel veel liefs van San en Familie. WE LOVE YOU KANJER MEGA DIKKE KNUFFEL VAN ONS . xxx san.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Mijn beltegoed was op. Thanks, jou beschrijving klopt helemaal.




Ervaring van Anoniem met paragnost Angel Felice   Ervaring van Anoniem met paragnost Angel Felice   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Zaterdag 27 november een fijn en lang gesprek met u gehad. Ik kon niet netjes groetjen, want verbinding verbreekt automatisch. Hartelijk dank voor de positiviteit and wish you lots of succes and luck. Gran tangi.




Ervaring van C met paragnost Angel Felice   Ervaring van C met paragnost Angel Felice   Ervaring van C geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Devi
  Ervaring met paragnost Devi
  Deze dame vertelt dingen die ik alleen weet. Echt bizar. Een aanrader. Bedankt Liefs.




Ervaring van Brenda met paragnost Devi   Ervaring van Brenda met paragnost Devi   Ervaring van Brenda geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie heb ik inmiddels een paar keer gesproken. Zij is voor mij allerbeste op de lijn. Echt ze heeft alles goed soms moet je veel geduld hebben maar wat zij zegt komt uit. Geniaal gewoon. En ze is zo lief en aardig. Dank u wel Marie.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Bedankt Isha, ik heb de rechtszaak gewonnen zoals u had voorgespeld.
.




Ervaring van Quinn met paragnost Isha   Ervaring van Quinn met paragnost Isha   Ervaring van Quinn geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Goedemiddag Lola. alles is uitgekomen en binnen de juiste tijd . je bent de beste in je vak. gr Dries .




Ervaring van Dries met paragnost Lola   Ervaring van Dries met paragnost Lola   Ervaring van Dries geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Naomie
  Ervaring met paragnost Naomie
  Naomie, kort en krachtig. Ze wil je niet op kosten jagen. Ze gaf zelfs een summiere beschrijving van mij, en deze klopt. Naomie , ben benieuwd of je tijdduiding uit gaat komen. Vertrouw er wel op. Dan bel ik je zeker. Liefs Peggy.




Ervaring van Peggy met paragnost Naomie   Ervaring van Peggy met paragnost Naomie   Ervaring van Peggy geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Naomie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve lieve Isha, belde je gisteren (om te bedanken voor alles) en je kon me details vertellen over afgelopen week. Werd er echt stil van.
Je vroeg me of ik iets op de vingers van mijn moeder had gedaan. Dat was mijn nagellak. Niemand wist dit. Mijn moeder had voor haar overlijden gezegd dat ze graag de nagellak op wilde die ik op had. En deze heeft ze gekregen. Zo mooi.
De boodschap die je tijdens ons gesprek ook mee mocht geven was; een moeder stuurt haar kind nooit de verkeerde kant op. Hier kan ik zoveel kracht uit putten en weet dat ze hier bij me is.
Lieve schat, vanuit mijn hart; dank je wel.
Ik bel je in december. Veel liefs en dikke knuffel.




Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Beste Louisa bedankt om er voor mij te zijn en te steunen. En je bent 1 uit de duizend. F.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laaya
  Ervaring met paragnost Laaya
  Je voorspelling is uitgekomen je zag me gaan drinken op een drukke plek met hem voor december en een gesprek aangaan dat goed zal aanvoelen. Dit klopt. We zijn wezen drinken bij Starbucks in een trein station in Brussel op 25 november.




Ervaring van N met paragnost Laaya   Ervaring van N met paragnost Laaya   Ervaring van N geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Wat een goed medium. Recht doorzee en heel duidelijk. Ik heb er een super goed gevoel bij dat al haar voorspellingen gaan uitkomen. 100 sterren waard. Bel haar en je zal versteld staan. Liefs carine.




Ervaring van Carine met paragnost Angel Felice   Ervaring van Carine met paragnost Angel Felice   Ervaring van Carine geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Ik was net ergens begonnen met werken en u zei me dat ik niet bleef en ergens anders ging beginnen onmiddellijk met meer loon. Ik krijg je niet te pakken maar ik wil je bevestigen dat het precies gegaan is zoals je zei. Topper.




Ervaring van nadine met paragnost Nellekke   Ervaring van nadine met paragnost Nellekke   Ervaring van nadine geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Goedemorgen Lola je bent echt de beste. Veel mediums gesproken maar bij jou is het gewoon buitengewoon goed en binnen de gestelde tijd gr Egbert.




Ervaring van Egbert met paragnost Lola   Ervaring van Egbert met paragnost Lola   Ervaring van Egbert geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Bedankt EVS. Ik heb terug een beter zicht op mijn werksituatie. Je zei rake dingen echt top hoe jij de mensen en situaties kunt aanvoelen / beschrijven. Ik hou jou op de hoogte.




Ervaring van F met paragnost Evs   Ervaring van F met paragnost Evs   Ervaring van F geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Beste Anouk, het was even wachten en mijn geduld werd op de proef gesteld. Maar nu zijn je voorspellingen allemaal uitgekomen. Dank daarvoor groetjes L.




Ervaring van L met paragnost Anouk   Ervaring van L met paragnost Anouk   Ervaring van L geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny is heel prettig om mee te praten en ze neemt heel gedetailleerd op om vervolgens met een scherpe analyse en voorspelling te komen. Ze heeft me vaak geholpen.




Ervaring van Ton met paragnost Desteny   Ervaring van Ton met paragnost Desteny   Ervaring van Ton geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Dear Nellekke, unfortunately the line was cut but I was very happy to hear from you again, you help and support me like anyone else and I am very grateful to the universe that I found you. As soon as I have news about C and about my problem in the Netherlands and the one in Italy of course I let you know Hope to hear from you soon, your Italian customer Maria.




Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Alles wat u zei is nu allemaal zo gebeurd. wauw. Ik hoop je snel te kunnen spreken.




Ervaring van A.H met paragnost Nellekke   Ervaring van A.H met paragnost Nellekke   Ervaring van A.H geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve louisa, ik bel je al enige tijd, als laatst hadden we het over de job van mijn man, hij had het niet meer naar zijn zin. Jij zei al, komt goed. Heb vertrouwen. Binnenkort wordt hij overgeplaatst naar een andere locatie. Hij heeft deze week een gesprek gehad en idd hij wordt overgeplaatst. Weer is je voorspelling uitgekomen. Wat ben jij ongelofelijk goed, beste medium op de lijn.




Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Christelle
  Ervaring met paragnost Christelle
  Lieve Christelle,

Bedankt om me zo te steunen en te luisteren in mijn moeilijke tijd. je geeft me altijd de sterkte en moed om door te gaan. en het klopt ook wat je verteld je zit er pal op.




Ervaring van Anoniem met paragnost Christelle   Ervaring van Anoniem met paragnost Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Ik vind u echt goed. zonder dat ik iets heb verteld heeft ze veel info kunnen vertellen. dank u wel.




Ervaring van F met paragnost Angel Felice   Ervaring van F met paragnost Angel Felice   Ervaring van F geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola is echt de beste. ze deed een lezing en binnen de tijd die je voorspelde. bedankt je bent echt een aanrader. gr Ren.




Ervaring van Rene met paragnost Lola   Ervaring van Rene met paragnost Lola   Ervaring van Rene geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Dag lieve Nona-Yo. ik heb je gisteren gesproken en je bent kei raak en ook nog een hele leuke en fijne persoonlijkheid. super top hoe jij alles uitlegt en wat je door krijgt, en zeker een aanwinst voor de lijn. ga zo door lieverd en veel succes. ik raad jou zeker aan. liefs je collega.




Ervaring van je collega met paragnost Nona-Yo   Ervaring van je collega met paragnost Nona-Yo   Ervaring van je collega geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Dankjewel Lola. je hebt goed gezien. alle 4 mannen heb je gelijk gehad .




Ervaring van S. met paragnost Lola   Ervaring van S. met paragnost Lola   Ervaring van S. geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha heeft mij fantastisch geholpen bij mijn rechtszaak met mijn baas, ze gaf precies aan hoe het ging lopen en dat heeft mij veel inzicht en rust gegeven. Je bent een topper.




Ervaring van Ton met paragnost Isha   Ervaring van Ton met paragnost Isha   Ervaring van Ton geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-gratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnost-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden